:: Menu ::
   Home
   Nieuws
   Agenda Soosavonden
   Reglement
   Lidmaatschap
   Gastenboek
   Foto's
   Interactief
   Links
   Contact
 :: Login ::
  Gebruikersnaam:
  
  Wachtwoord:
  
  

   Aanmelden

Lees deze pagina elke week door om op de hoogte te blijven van de volgende soosavond en activiteiten!!Vrijdag 21 februari 2020: 20:30u - 2:00u

Kommer & Kwijl!

PRCIE organiseert Kommer & Kwijl.
Kommer & kwijl is hét vrijdagavond-voor-carnaval-evenement dat sinds 2002 het Deurnese centrum in een onverbiddelijk feestelijke greep houdt.

Het concept is even eenvoudig als geniaal: een aantal groepen Deurnese artiesten trekt van kroeg naar kroeg om aldaar een kort zangoptreden (ongeveer 14 minuten) te verzorgen. Nee, geen smartlappenfestival, maar gewoon een ongecompliceerde meebléravond. Steekwoorden zijn: wasem op de ruiten en een kolk in de biertank. Ook in 2011 trekt deze uit de hand gelopen kruising tussen een liederentafel en een lopend buffet door ‘t Turrup en doet de deelnemende en steevast uitpuilende horecaetablisssementen aan. Het publiek is laaiend enthousiast, de deelnemende artiesten zo mogelijk nog meer en de uitbaters en hun personeel werken zich het schompes. Veel meer hoeven wij er niet meer over te vertellen. Kom gerust kijken op vrijdag voor carnaval en… geniet!


Asteffekan is blij ook dit jaar "Kommer & Kwijl" te mogen ontvangen.

Voor meer info, zie de website van PRCIE.

Deuren geopend : 19:30u
Aanvang avond : 20:30u
Einde avond : 2:00u
Zaterdag 22 februari 2020: 19:30u - 22:30u

Carnaval in de soos!

Speciaal voor de jeugd van Deurne van groep 6 t/m 15 jaar op zaterdagavond DE carnavals avond waar je bij MOET zijn! Met medewerking van de jeugdprins, jeugdprinses, vorst, hun gevolg en natuurlijk de dansmariekes van CV de Strikkelkes.

Aanvang avond : 19:30u
Deuren gesloten : 20:00u
Einde avond : 22:30u
Asteffekan start met 40+ soos: 20:30u - 1:00u

Stichting Asteffekan Deurne start met ingang van 2016 met de organisatie van een maandelijkse 40+ soos, 40-plussers (stiekem een paar jaar jonger mag ook…) zijn van harte welkom om gezamenlijk van passende muziek en een drankje te genieten.

De 40+ soos vindt elke laatste zaterdagavond van de maand plaats van 20.00 tot 01.00 uur. De entree is gratis en de consumptieprijzen zijn heel vriendelijk (alle consumpties € 1,80). Er is de gelegenheid tot gezellig kletsen, spelletjes (kaarten, air hockey) en er kan worden gedanst. Op verzoek kan er een kleine quiz, een barbecue in de besloten tuin of een andere activiteit worden georganiseerd. Een ideeënbus voor nieuwe activiteiten staat al klaar…

Zaterdag 30 januari bent u voor de eerste keer van harte welkom.
Aanmelden is niet nodig! Nieuwe informatie omtrent de 40+ soos kunt u ook volgen op Facebook (facebook.com/asteffekan).

Voor meer info, zie de facebook pagina http://facebook.com/Asteffekan

Aanvang avond : 20:30u
Einde avond : 1:00u
Houd de site in de gaten voor meer info.

- Vorige Single van de week: Tiësto ft Maxi Jazz - Dance 4 life (5 stemmen)