:: Menu ::
   Home
   Nieuws
   Agenda Soosavonden
   Reglement
   Lidmaatschap
   Gastenboek
   Foto's
   Interactief
   Links
   Contact
 :: Login ::
  Gebruikersnaam:
  
  Wachtwoord:
  
  

   Aanmelden

Welkom bij het Asteffekan Ledensysteem.

Voorwaarden:

Als je akkoord gaat met de hieronder volgende regels selecteer je het 'accepteer' veldje onderaan, is dit niet het geval klik dan op 'weigeren'

Wanneer je registreerd wordt je verzocht om informatie over jezelf op te geven, het merendeel hiervan is optioneel en dus niet verplicht. Niets van deze informatie wordt echter door ons verkocht/verhuurd, of op welke wijze dan ook verdeeld aan derden. Uiteraard wordt de door jou opgegeven info grotendeels zichtbaar in dit Gastenboek. Je kan je profiel ook eender wanneer zelf aanpassen mocht je dit nodig achten.

Je gaat er mee akkoord geen teksten met racistische, beledigende, pornografische of andere illegale inhoud te zullen posten. Ook het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal is omwille van de internationale wetgeving hieromtrent verboden. Indien nodig kan er een controle worden uitgevoerd door de beheerders.

Elk nieuw aangemaakt profiel wordt bekeken door een beheerder. Je kunt echter al na het aanmelden van je account gebruik maken van de site. Mocht je iets moeten aanpassen van de beheerder krijg je na het inloggen hier een bericht over. Je moet hierna de gevraagde items aanpassen om verder te kunnen gaan. Na het aanpassen wordt het profiel opnieuw bekeken.

Je blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de mogelijke gevolgen van het posten van jouw boodschap(en) In geval van klachten zullen wij jouw gegevens aan de betrokken diensten moeten overhandigen. Daarom werd oa. je IP-adres gelogd. Eventuele schadeclaims zijn dan ook ten jouwer laste.

Ook al beschouwen wij de geposte boodschappen niet als tot de verantwoordlijkheid van het forum behorend, zoals hierboven eerder gesteld, toch behouden wij het recht voor om boodschappen te verwijderen wanneer wij dit nodig achten. Mocht één van de boodschappen in het Gastenboek je om één of andere reden storen, gelieve ons per email te contacteren.

Door hieronder 'Ik ga akkoord...' aan te vinken en op 'Meld je aan' te drukken verklaar je akkoord te zijn met bovenstaande regels en deze naar best vermogen toe te passen. Indien niet akkoord, druk op 'weiger'